FACTSHEETS over WERKGEVERSCHAP en KOSTEN COMBINATIEFUNCTIONARIS

Vanaf het moment dat de handtekening onder het bestuurlijk akkoord van de Impuls brede scholen, sport en cultuur staat, zijn werkgeverschap en BTW belangrijke items.

Een combinatiefunctionaris kan aangesteld worden bij een lokale partner (onderwijs, sport of cultuur) of bij een 'derde'. De samenwerkende partners ontwikkelden factsheets met feiten, tips en risico's over het werkgeverschap bij een lokale partner of bij een derde én over de kosten van een combinatiefunctionaris. Tijdens de 2e Nationale Kennisdag Combinatiefuncties op 10 december jl. zijn de factsheets gepresenteerd en hebben de deelnemers de sheets ontvangen.

Belangstelling?
Wilt u ook in het bezit komen van de drie factsheets?
U kunt ze hier downloaden:

  1. Factsheet ‘Werkgeverschap bij een lokale partner’.
  2. Factsheet ‘Werkgeverschap bij een ‘derde’.
  3. Factsheet ‘Kosten Combinatiefunctionaris’.

Wilt u de papieren versie ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@combinatiefuncties.nl met in het onderwerp 'Aanvraag factsheets'.

 

Factsheet ‘Vormen van uitleen en BTW'

Vanaf het moment dat de handtekening onder het bestuurlijk akkoord van de Impuls brede scholen, sport en cultuur staat, zijn werkgeverschap en BTW belangrijke items.

Een combinatiefunctionaris kan aangesteld worden bij een lokale partner (onderwijs, sport of cultuur) of bij een 'derde'. De samenwerkende partners ontwikkelden factsheets met feiten, tips en risico's over het werkgeverschap bij een lokale partner of bij een derde, over de kosten van een combinatiefunctionaris en over verschillende vormen van uitleen en BTW.

De nieuw ontwikkelde factsheet ‘Vormen van uitleen en BTW' beschrijft de meest voorkomende vormen van uitleen en de relatie met BTW, inclusief de mogelijkheden om combinatiefuncties in te zetten zonder dat er binnen de huidige fiscale wetgeving sprake is van BTW-plicht.

De factsheet ‘Vormen van uitleen en BTW' kunt u hier downloaden. Wilt u de papieren versie ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@combinatiefuncties.nl met in het onderwerp 'Aanvraag factsheet Vormen van uitleen en BTW'.

 

Overige downloads

  • Download Informatie over werkgeverschap van het Werkgeversinstituut.' WGI.
  • Download ‘Brochure btw en combinatiefuncties.' WOS, Werkgevers in de Sport.